Tuesday, June 16, 2009

Sortides varies

Durant el maig hem viatjat dues vegades a Montseny, a Figaró i a Tagamanet (bé, anavem a Tagamanet, però al final hem donat la volta a tota la montanya).

A Figaró hem fet una volta al costat de un rierol, en mig del bosc i hem jugat amb la ballena nadadora. En alguna masia de a prop cantava un gall, Berenguer ho ha sentit i li ha fet molta gràcia, feia senyal de silenci i deia (en rus): "Silenci! El gall canta!" ("Тихо! Петушок поёт!").


La segona vegada hem anat pujant emb el cotxe intentat trobar el Plà de la Calma (cosa que no hem aconseguit). El que sí varem trobar és en mas-museum en mig de la montanya, on volíem menjar els nostres bov¡cates i la fruita que portavem. Però feia tant de fret (uns 16 graus) que ho hem hagut de far al cotxe. Al Berenguer li ha fet molta gràcia aixó de la fret; reia i saltava. Malauradament jo he esborrat unes fotos precioses que he fet d´ell davant de la masia amb un gran somriure a la cara. A la tornada li hem deixat mirar per la finestra del cotxe i em sembla que va ser el que més li ha agradat.

No comments: